• B&B - Recensies - NL

    Recensies

  • Hieronder ziet u enkele recensies die onze gasten naar ons gestuurd hebben. Meer recensies kunt u vinden op:
    Reviews van bed en breakfast Landelijk Hijken in Hijken

Mei 2021:
Heerlijk plekje en een fijn huisje, heel gastvrij ontvangen! De bedden slapen heerlijk en het ontbijt was lekker met veel keuze, een aanrader!
Met vriendelijke groeten, Ellie, Jolenta en Rianne.

 

 

 

Mei 2021:
Hartstikke bedankt voor het prachtige verblijf in jullie B&B. Wij hebben genoten van de Drentse natuur, sommige plekjes zijn nog mooier dan de ander. Aanraders zijn 't Hijkerveld, Drents Friese Wold en Dwingelderveld. Ook het authentieke Orvelte was leuk om te zien.
In jullie huisje zijn we helemaal tot rust gekomen, het is van alle gemakken voorzien! Het ontbijt was iedere ochtend weer genieten. 
Helaas nu weer tijd voor het werkende leven in Nijmegen, maar we stappen de auto in met goede herinneringen!
Groetjes, Charlotte en Giel.

 

 

 

Mei 2021:
Wat een verrassing! Toen ik hier met papa en mama aankwam stond er een trampoline voor het huisje! Daar heb ik erg van genoten en daardoor sliep ik hier ook lekker. En wat een leuk speelgoed! Bedankt voor het leuke verblijf in dit gezellige huisje.
Groetjes Avis en papa en mama.

 

 

 

Mei 2021:

Wat een heerlijke accommodatie en rust! We hebben heerlijk geslapen en genoten van de omgeving. Van alle gemakken voorzien en alles is aanwezig, super! 
Dank je wel, liefs Tim en Edith uit Nijmegen.

 

 

 

Mei 2021:
Wat hebben wij genoten (ondanks de regen) van jullie huisje. Iedere ochtend werden we verrast met een super ontbijt. De kinderen waren helemaal weg van de spelletjes, vooral van boter, kaas en eieren. Jullie hebben echt aan alles gedacht! Tot oktober (hopelijk met mooi weer).
Lieve groetjes, Melissa, Romy en Milan Verolme en Rianne v/d Heiden.